Archi corner

Archi corner posebno je osmišljena i uređena izlagačka cjelina u kojoj se na jedinstven način predstavljaju arhitekti i dizajneri interijera.

Tu se predstavljaju, zapravo, oni koji  mijenjaju i uređuju prostore, iskorištavaju ih, čine ugodnima, personaliziranima, modernima, praktičnima, osebujnima i povrh svega – odgovarajućima. U Archi corneru se događaju susreti između struke i investitora, razgovori o prošlim i planiranim projektima te se uspostavlja  intenzivna poslovna komunikacija kao preduvjet za buduću suradnju. Posjetitelji dobivaju bolju sliku o dizajnu / arhitekturi interijera koji se realizira u konkretnim prostorima i dokazuje da je stvaralaštvo u svojoj biti spajajući element između velike arhitekture i malog dizajna. Između male arhitekture i velikog dizajna. Između onoga što je u oku i duhu promatrača.

 

Postanite izlagač u Archi corneru

Ako ste arhitekt ili dizajner interijera i želite se još više približiti investitorima onda nećete propustiti priliku za prezentaciju u jedinstvenom izlagačkom prostoru. Izlagačka cjelina Archi corner sastoji se od prostora za prezentaciju veličine 12, 15 i 18 m2. Prostor je kompletno opremljen namještajem renomiranog domaćeg brenda, a postoji mogućnost i najma ekrana. Prezentacijski prostori pomno dizajnerski osmišljeni, odvojeni su pregradama i omogućavaju korisnicima neometane poslovne razgovore. Ambijent i namještaj u prostoru odabirete sami prema prijedlozima naših arhitekata: lounge sofe i fotelje za opuštenu radnu atmosferu, radni stol s više stolica za ozbiljnije poslovne razgovore ili kombinacija – možete sami osmisliti vlastiti izlagački prostor koristeći ponuđeni namještaj.

U Archi corneru možete boraviti četiri dana Sajma i unaprijed dogovoriti sastanke pomoću aplikacije B2B.