Design a la Carte

Postanite dio značajne manifestacije posvećene uređenju turističkih objekata! 

Design District, jedinstveno događanje u regiji, mjesto sa kojeg se odašilju dobre priče i ideje o uređenju hotelskih i ostalih turističkih objekata, održava se i ove godine u Rovinju od 25. do 28.11. 

„Design a la Carte“, izlagačka cjelina unutar Sajma, jedinstvena je platforma za komunikaciju produkt dizajnera s turističkim sektorom, investitorima i proizvođačima namještaja i opreme za uređenje interijera. 

Uzeti dio kolača od tih nekoliko milijardi eura kolika su planirana ulaganja na područjima Mediterana i biti dio uspješne priče usmjerene prema novom i sve izbirljivijem gostu postao je imperativ za svakog tko se bavi dizajnom, projektiranjem i opremanjem hotela ili poslovnih prostora. Predstavljanje na manifestaciji Design District u izlagačkoj cjelini koja je srce događanja omogućava Vam da dođete u kontakt sa svima a koji trebaju svježe ideje za proizvode i uređenja interijera turističkih objekata Istre, Dubrovnika, crnogorskog i albanskog primorja kao i cijele regije. 

Izlagačka cjelina „Design a la Carte“ sastoji se od prostora za prezentaciju veličine od 2 do 10 m2. Prezentacijski prostori su otvoreni, bez zidova i sastoje se od površine za izlaganje te po potrebi „stupa“ širine 100 i visine 250 cm na koji se mogu postaviti plakati ili drugi komunikacijski materijal. Prezentacijski prostori međusobno su odvojeni i omogućavaju korisnicima kvalitetne poslovne razgovore i sastanke. 

Prijave primamo do 15.10.2021. ili do ispunjenja izlagačkih prostora. 

Stoga nemojte čekati i prijavite se kako biste bili među ostalima koji ne propuštaju prilike! 

PREUZMITE OVDJE
Facebook | Instagram | Copyright 2018 Design District. Design & development Paper & Pixel