Press

Zašto Design District?

Prijeka potreba da se u regiji održi sajam namještaja s predznakom dizajna i originalnosti dovela nas je do toga da danas ponosno najavljujemo održavanje jedinstvenog događaja za sve koji se bave interijerom, bez obzira na to jesu li arhitekti, dizajneri, proizvođači ili trgovci. Sajam Design District održat će se u prekrasnom Rovinju, u prostorima stare tvornice i odaslati  poruku da je najjači, najveći i najbolji u regiji zbog svih izlagača, popratnih događanja, gostiju i afterwork partyija.

DD kroz konferencije i radionice stručnoj javnosti pruža odgovor na pitanje o trendovima, mogućnost suradnje s velikim brojem izlagača i informaciju o pojmovima kao što su bioarhitektura, hoteli budućnosti i eko namještaj.

DD jedini u regiji daje mogućnost arhitektonskoj struci i dizajnerima interijera da pokažu posjetiteljima svoje realizirane ali i planirane projekte te da se kroz razgovore i susrete približe potencijalnim klijentima.

DD je poslovni sajam na kojem je svim posjetiteljima omogućeno zakazati b2b sastanke s izlagačima za čije su proizvode zainteresirani.

DD se posebno obraća vlasnicima hotelskih objekata svih veličina i pruža kompletnu uslugu od projektiranja do izrade i montaže interijera. Sve se to nalazi na jednom mjestu i štedi vrijeme koje se troši u potrazi za adekvatnim projektom, namještajem i interijerskim dodacima.

DD na svojim afterwork partyijima zbližava sve one koji se tijekom Sajma nisu uspjeli susresti te omogućava da se nakon napornih sajamskih dana posjetitelji i izlagači opušteno druže.

DD ….

Zašto još Design District? Pozivamo Vas da dođete i otkrijete.

Registracija

  Novinarski dan na DD

  O tome što je dizajn postoje različita stajališta, ovo je jedna od definicija:

  Znamo da se proizvodima služimo, da na njima sjedimo, da ih gledamo, da govorimo u njih, uključujemo ih, radimo s njima ili se njima na neki drugi način koristimo pojedinačno ili masovno. Kada je točka dodira između čovjeka i proizvoda točka sukoba i poteškoća, dizajner je pao na ispitu. Na drugoj strani, ako se ljudi koriste proizvodom sigurnije, komfornije, efikasnije, zadovoljnije ili sretnije, dizajner je uspio.

  Novinarski dan na Design Districtu planiran je za četvrtak 24.11.2022., na dan otvorenja Sajma. Ovim Vas putem pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovo posebno događanje na kojem predstavnici medija biraju  najbolji dizajn na Design Districtu  između nominiranih proizvoda. Tim se proizvodima dodjeljuju nagrade: Design District 2022. – najbolji  dizajn, 1., 2. i 3. mjesto.

  Odabirom najboljeg dizajna na Design Districtu,  predstavnicima medija dajemo priliku da se uvaži njihovo mišljenje o trendovima i ultimativnim postignućima industrije namještaja i uređenja interijera. S druge pak strane, imati će priliku upoznati velik broj sjajnih izlagača koji svaki na svoj poseban način daju doprinos projektima u vidu kvalitetnog i modernog namještaja.

  Novinarski dan osmišljen je kao druženje s izlagačima, ocjenjivanje nominiranih proizvoda, a sve je upotpunjeno domjenkom i prigodnim poklonima koje za novinare pripremaju upravo – izlagači.

  Očekujemo Vas jer nam je Vaše mišljenje važno!