O događanju

Design District je međunarodno specijalizirano događanje za profesionalce i stručnjake iz sektora namještaja i opremanja interijera i eksterijera.

Design District je jedinstvena manifestacija u regiji na kojoj se predstavljaju ponuđači čija je djelatnost vezana uz namještaj, dizajn i opremanje objekata, a posjećuje ga poslovna publika: arhitekti, dizajneri interijera, investitori, hotelijeri i turistički djelatnici.

Design District nije samo sajam, to je jedinstvena platforma na kojoj se susreću ponuđači, inovatori i kreativci, predstavljajući svoje najnovije projekte i rješenja poslovnoj publici koja uključuje arhitekte, dizajnere interijera, investitore, hotelijere i turističke djelatnike željne istraživanja noviteta.

Naša misija je spojiti vašu ponudu proizvoda i usluga, stručnost i kreativnost s dinamičnim sektorom turizma koji se neprestano razvija, posebno u svjetlu nadolazećih investicija vrijednih više milijardi eura kroz poticajna sredstva Europske unije za turističke objekte visoke kategorije. Design District Rovinj pruža nezamjenjivu priliku da svoje ideje, proizvode i usluge predstavite ključnim dionicima industrije, postavljajući temelje za buduće suradnje i projekte.

Iskoristite priliku i postanite izlagač sajma Design District u Rovinju kako biste upoznati nove potencijalne partnere i klijente, istražili trendove te predstavili svoj brand na mjestu gdje se kreira budućnost turističkog dizajna. Ne propustite priliku biti dio ovog izuzetnog događanja!

Marko Dabrović

Nikola Novaković

Sunčana Rapaić

Dean Lah

Monika Kordić

Dušan Milutinović

Karim Rashid

Auerl Aebi

Bruno Glavan

Melinda Matuz

Goran Milić

Damir Novotny

Stefano Paiocchi

Claudio Silvestrin

Frans Van Vuuren

Naši predavači

Naši predavači

Marko Dabrović
Nikola Novaković
Sunčana Rapaić
Dean Lah
Monika Kordić
Dušan Milutinović
Karim Rashid
Auerl Aebi
Bruno Glavan
Melinda Matuz
Goran Milić
Damir Novotny
Stefano Paiocchi
Claudio Silvestrin
Frans Van Vuuren
Antonio Vlahov

U globalnim kretanjima zamjećujemo određena stremljenja i apele modernog društva. Iz tog razloga Design District  svake godine posebnu pažnju poklanja nekom od zapaženih fenomena, potrebi ili temi o kojoj različiti gospodarski subjekti i industrije imaju što naučiti.

Govorili smo o „bioarhitekturi“ i dobrim promjenama koje ona nosi, naglasili smo potrebu da se, ne samo arhitektonska struka, nego cijelo društvo bavi zdravom arhitekturom. Pokazali smo važnost investicija u hotele kao jedinu prihvatljivu i razumnu mogućnost da domaći turizam.

Ove kao i prošlih godina i dalje ćemo nastaviti s temama koje smatramo najvažnijima i u kojima nalazimo inspiraciju, a to su održivost u arhitekturi i uređenju interijera s naglaskom na turistički sektor. Tako ćemo, uz dvije nove izlagačke cjeline, u okviru Sajma imati i niz zanimljivih susreta, radionica i prezentacija koje će otkrivati nova dostignuća na iznimnim poljima povezanim uz održivost i ljudski napredak.

DESIGN DISTRICT 2023.

Radno vrijeme: 10:00 – 18:00 sati

Dana
Sati
Minuta
Sekundi